Share this content on Facebook!
06 May 2015

Iedereen die heeft gewerkt in een bank, of een particuliere onderneming, voor die kwestie, weet hoe werk kan nemen op een grote tol op iemands leven en de gezondheid. Een vijf-dag-per-week, acht-uur-a-dag werk-en-neen-plezier-binnen kan praktisch afvoer uit het leven sappen tenzij een stopcontact heeft in evenwicht uit de vergelijking een of andere manier. Maar zou het niet geweldig zijn als werk had al het plezier binnen om te komen uit het slagveld nog steeds lachend en enthousiast om te doen een andere dag strijd de volgende dag?

 

Dit lijkt misschien te idealistisch of fantasievolle voor sommige; maar een bedrijf, zoals de Keeley Consulting Group, is eigenlijk al doen. All-business of all-werk-en-no-fun aanspreekt niet langer in de moderne zakenwereld als het altijd heeft gehad in het verleden. Zakelijke leiders weten wat mensen op zoek naar in hun leven en in hun banen en bieden de mogelijkheden voor mensen om zich te uiten meer volledig in hun werk neemt niets meer dan het verstrekken van het evenwicht dat ze nodig hebben en zoekt u in andere gebieden van hun leven.

 

Zeldzaam hoewel het lijkt misschien voor mensen of bedrijven in het bedrijfsleven om te spreken van werk en plezier in één adem, is het een belangrijk beginsel dat is verwaarloosd voor zo lang. Bereiken van evenwicht is een natuurlijke wet dat wij mensen niet kunnen breken zonder te verstoren de essentiële cycli die nastreven van volgorde en succes in ons leven en binnen onze gemeenschappen.

 

Dus, hoe we dit evenwicht bereiken? Vaak, zijn mensen zo gefocust op het heden zonder gehinderd te worden door wat er in de toekomst kan gebeuren. Workaholics geneigd te denken dat werk het primaire ding is terwijl te vergeten dat werk een middel naar een groter doel is; dat biedt mogelijkheden voor de meerderheid van de mensen om te genieten van het leven de manier waarop het moet worden genoten – Ja, zelfs terwijl u werkt, niet alleen nadat u klaar bent met uw werk. Fabrieken waardoor speelgoed moeten wees de eerste om het plezier en de sensatie van het maken van speelgoed in plaats van de sweatshops die veel zou kunnen aan hen denken te vertonen. Stel je voor Santa's Elfen lui en unsmilingly werken om te verslaan van oude Saint Nick kerstavond termijn alsof ze onderbetaald, slapeloze slaven. Wat voor soort echte pret zou die brengen aan de kinderen en zelfs volwassenen van deze wereld?

 

Nou, als vrolijke op het werk kan worden gevraagd te veel van de werknemers; maar het kon doen een hoop goed als we de helft van Santa's plezier op het werk hadden, vooral als het helpt om te maken werken moeite waard, en als een resultaat, efficiënter. Opleiding van mensen om te kijken op het werk en vinden van manieren om evenwicht te bereiken is juist een van de uitdagingen die de Keeley Consulting Group aan de deelnemers van de opleiding. Uiteindelijk, is het de persoon die hoe bepalen kan om dat evenwicht in iemands werkleven. Het is een kwestie van de juiste houding het evenwicht tussen werk en plezier in de specifieke omstandigheden van een bepaalde zakelijke omgeving te vinden.

 

Men moet beseffen dat dit evenwicht dat wij streven naar niet een product van cultuur of van trial-and-error is. Het vloeit voort uit de ontwikkeling van iemands gevoeligheid voor de mogelijkheden die toestaan dat een persoon om de eisen van iemands werk (wat het bedrijf verwacht) en iemands persoonlijke behoeften (wat men verwacht van het werk) te integreren. In het algemeen, mensen de neiging om te kijken naar voornamelijk het geldelijk gewin wanneer zij op een baan, hoewel andere factoren doen komen in. Zeker, er zijn mensen die doen niet erg bezig met vuile werk, zolang ze hebben vrijheid om te werken buiten een kantoor of sommige andere extraatjes. Maar in de zakelijke wereld, lijken de opties beperkt dat vinden van kansen voor echte pret taai wordt. Toch is dit waar iemands creativiteit komt. En de Keeley Consulting Group heeft vele jaren ervaring in het omgaan met de nuances van het maken van mensen zien kansen voor groei en productiviteit terwijl niet offeren iemands noodzaak voor de lol op de werkplek.

 

Dus, de Keeley Consulting Group, wordt een holistische onderneming zelf, houdt vast aan het idee dat bereiken evenwicht vereist integratie van alle gebieden in het leven die essentieel zijn voor iemands centrale beginselen, waaronder de volgende: carrière, relaties, gezondheid, spirituele, financiële en welzijn. Dit zijn de ankers die verdienen van iemands leven stabiel en niet gemakkelijk verstoord wanneer obstakels of crises komen.

 

De verwezenlijking van het evenwicht en harmonie in iemands leven en werk vereist kijken vier vraagstukken. Allereerst, wat zijn uw doelstellingen in het leven? Beantwoorden van deze vraag zet in focus de dingen die voor u belangrijk zijn. Instellen voordat u altijd de dingen waarmee u werken wilt voor maakt het werk minder omslachtig als u uw gezichten op de beloningen of de bestemming houden. Ten tweede, waar ben je nu? In welk stadium van uw carrière en uw relaties bent u in en hoe kunt u bewerkstelligen vruchtbare en positieve vooruitgang op beide gebieden? Wat is out-van-synch op elk gebied van uw leven zal bemoeilijken een probleem of belemmering kunnen optreden langs de weg. Dingen juiste instellen en verwijderen jezelf onproductieve situaties die u bent nu in krijgt u een betere kans op het verkrijgen van succes. Ten derde, wat kunt u nu doen? Wij allen streven naar geluk in wat wij zou kunnen doen. Velen streven naar tevredenheid in het verwerven van materiële dingen; echter, ze niet zien de waarde van de ontwikkeling van een meer geestelijk leven en het bereiken van een evenwichtige en positieve vooruitzichten in het leven. Verbetering van je innerlijke zelf kan brengen over een groter gevoel van betekenis en welzijn in het leven. Tot slot, wat doet u in de toekomst? Hebben geduld om dingen te zien door middel van is essentieel in wint verdere vooruitgang. Wij werken en leven in het heden; maar wat we doen zal invloed op de toekomst, of we dat nu leuk vinden of niet. Wachten om te zien hoe uw huidige inspanningen vruchten zal afwerpen is een deugd niet uitsluitend bedoeld voor boeren alleen. Als u de juiste voorbereiding van uw huidige beslissingen hebt gemaakt, hebt u het vertrouwen om te profiteren van de beloningen die u in de toekomst verdient. Vaker wel dan niet, zal een goed geplande en goed uitgevoerde programma recycle zelf zo lang als je leert om te passen langs de weg. Dit is hoe een sterke, winstgevende onderneming groeit en verdraagt.

 

Het bereiken van een gezond, harmonieuze en evenwichtige leven is het primaire doel dat de Keeley Consulting Group Review wenst te geven aan haar leiderschap opleiding programmadeelnemers. Het pad naar leven kunnen een heldere en plezierige reis met de juiste mensen om u te begeleiden.Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: